Jadran-Spandau 12:12

0
Foto: arhiva

Centimetri su dijelili Jadran od pobjede. Dvije sekunde prije kraja susreta bilo je 12:12, loptu je u ruci imao Zvonimir Butić, opalio je, ali je Baksa, vratar gostiju, obranio pa su Jadran i Spandau 04 uzeli po bod u drugom kolu A skupine vaterpolske Lige prvaka.

Gosti su vodili od početka susreta, stalno su imali, gol, dva, tri prednosti. Jadranaši su loše ušli u susret, ali su se polako dizali i izjednačili na 11:11 golom Rina Burića koji je potom zabio i za konačnih 12:12.

  • Svaki je bod u Ligi prvaka zlata vrijedan. Bila je ovo fizički teška utakmica, naši mladi igrači još stasavaju. Vidjelo se i da smo umorni jer smo se tek vratili s Kupa u Zagrebu, imali smo premalo odmora. Ali, osvojili smo na kraju bod i idemo dalje – rekao je trener Jadrana Ivan Asić.
  • Vodili smo cijelu utakmicu dva – tri gola, a na kraju smo osvojili samo bod i s te strane možemo žaliti, ali opet, Jadran je u završnici imao šansu za pobjedu, nisu zabili i kad se sve zbroji podjela bodova je realna – rekao je trener njemačke momčadi Petar Kovačević.