Jelena Rozga predstavila novu pjesmu: Novi album u rujnu!

0
Foto: Radio Dalmacija

Jelena Rozga u programu Radio Dalmacije predstavila je svoju novu pjesmu ”Udajem se”.

Nakon singla “Kraljica” broji preko 11 milijuna pregleda na YouTube-u te singla “Otrove”, na red je došla pjesma Pere Kozomare i Roberta Pilepića, koji su autori još jedne Rozgine balade “Ona ili ja”. Pjesma već ima i spot koji je snimljen u crno bijeloj tehnici a u radnji pratimo Jelenine emocije.

Nakon dugo vremena i pjesme ”Cirkus”, Jelena je zadovoljna što opet pjeva baladu. Najavila je da uskoro slijede nove pjesme koje će se naći na njenom novom albumu. Album nas očekuje krajem ljeta, odnosno u rujnu.

‘Neće biti nikakvog vjenčanja. Mi smo rekli da ćemo biti vječni zaručnici, bit će nekakva zabava, ja ću imat najljepšu haljinu, ali klasičnog vjenčanja neće biti’ kazala je Jelena.

Autor nove pjesme, Pero Kozomara vidio je Jelenu u svim mogućim izdanjima, i dok je raščupana i kad je nenašminkana. ‘On poznaje moju dušu. Kad mi je donio ovu pjesmu rekla sam da je to moje i da ne da nikome. Nisam imala problema s naslovom, ali prije snimanja sam pogledala dosta tužnih filmova da mogu otpjevat pjesmu kako treba.’

‘Nabitnije mi je mišljenje moje publike. Komentari su nikad bolji, možda zato što im je falila neka balada. Definitivno smo donijeli odluku da će album izaći u devetom mjesecu. Pero mi piše još jednu novu pjesmu i Tonči Huljić.’ istaknula je Jelena gostujući u programu Radio Dalmacije.