Jennifer Lawrence i Bradley Cooper zajedno u filmu Joy

0

Nova filmska suradnja Jennifer Lawrence i Bradleyja Coopera, Joy, pokazat će nam da se isplati slijediti svoj životni san!Proslavljeni redatelj David O. Rusell (U dobru i u zlu, Američki varalice) ponovo se ujedinjuje sa oskarovkom Jennifer Lawrence u biografskoj komediji Joy.

Inspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.

Uz Jennifer Lawrence (koju ćemo uskoro gledati u spektakularnoj završnici franšize Igre gladi), glavnu ulogu tumači i miljenik ženske publike, Bradley Cooper. Joy je već četvrti filmski projekt u kojem ovo dvoje poznatih glumaca zajedno glume (prethodno su surađivali na filmovima Serena, U dobru i u zlu i Američki varalice). U filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert DeNiro te Virginia Madsen.

Ova neobična istinita priča u hrvatska kina stiže u veljači 2016. godine u distribuciji Blitz film i video.

Niže donosimo upravo objavljeni službeni trailer: