Josip Vrlić ostaje u Jug CO

0

Josip Vrlić i sljedeće sezone će nositi kapicu Jug Croatia osiguranja.

Predsjednik VK Jug Croatia osiguranje Lukša Jakobušić i Vrlić dogovorili su novu jednogodišnju suradnju koja će biti ovjerena nakon završetka Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Vrlić je u karijeri nastupao za Primorje, Barcelonetu, Fulminese te Radnički iz Kragujevca.

Kao igrač Barcelonete osvojio je tri naslova prvaka Španjolske (2011., 2012., i 2013.), bio je jednom pobjednik Kupa Španjolske (2013.), a igrajući za Fulminense u sezoni 2013-14 osvojio je i naslov prvaka Brazila. Prošla će sezona biti zapisana zlatnim slovima u kojoj je s Jugom osvojio četiri trofeja i u kojoj je u 45 odigranih utakmica postigao 60 pogodaka.

Pred njim je još i nastup na Olimpijskim igrama u kapici brazilske reprezentacije.

‘Sretan sam što ostajem u Jugu u kojem sam proveo najbolju sezonu u svojoj karijeri. Vjerujem kako ova momčad i sljedeće sezone može ponoviti iste uspjehe’, poručio je Vrlić iz Brazila gdje se nalazi na pripremama pred početak Olimpijskih igara.

Razloga za zadovoljstvo ima i trener Vjekoslav Kobešćak koji će ponovo na dispoziciji imati izvrstan centarski par.
‘Na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju. Josip je pokazao svoju kvalitetu u protekloj sezoni koja je bila po mom mišljenju najbolja u njegovoj karijeri i očekujem da tako nastavi i ubuduće.’

Josip Vrlić u Dubrovniku stiže sredinom rujna kada će se svi jugovi reprezentativci priključiti ostatku momčadi u pripremama za novu sezonu.