Jugaši slavili u Srbiji

0

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja nakon četiri kola Triglav regionalne lige imaju četiri uvjelrjive pobjede. Proteklog vikenda jugaši su u Srbiji nadigrali Vojvodinu i Radnički no to su objektivno protivnici koji u ovom trenutku nisu dorasli dubrovačkoj momčadi.

-bilo je dosta dobro s naše strane a igrali smo protiv momčadi koje su jako mlade, rekao bih da su u stvaranju. Razlika u kvaliteti je evidentna u ovom trenutku, ozbiljno smo shvatili ta gostovanja i posao smo rutinski odradili. Zadovoljni smo našim predstavama i rezultatima ove sezone ali iskreno se nadam da možemo biti i bolji, izjavio je trener Jug CO Vjekoslav Kobeščak.

Na koji način ćete iskoristiti ovaj tjedan u kojem nemate utakmica ?

– smanjiti ćemo treninge, teretanu i plivanje a više ćemo se posvetiti taktici. Polako se spremamo za onaj vikend iza kada nas čeka četvrtfinalni turnir kupa Hrvatske i prva utakmica s Primorje Erste bankom ove sezone a nakon toga kreće i liga prvaka. U prvom kolu nas vjerojatno čeka mađarski Szolnok u gostima a to će biti vrlo teška i zahtjevna utakmica, zaključio je Kobeščak.