Jure Brkljača novim video spotom pokazao svoju „Drugu stranu“

0
Foto: Toxic Production

Mladić iznimnog glazbenog talenta, Jure Brkljača, svojim singlom prvijencem „Druga strana“ u izdanju Hit Recordsa, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Publika je Juru imala prilike upoznati u prošlogodišnjem showu The Voice, gdje mu je mentor bio sjajni Tony Cetinski.

Predstavljajući singl Jure je svojedobno rekao kako je to pjesma napisana u njegovoj ranijoj mladosti, inspirirana vlastitim životom i proživljenim situacijama, iskrena, ali ujedno i dobar pokazatelj vlastitog stvaralačkog melodijskog stila. Za svoju prvu autorsku pjesmu, koju aranžerski i produkcijski potpisuju Tony Cetinski i Miro Buljan, Jure je snimio i video spot.

Tony Cetinski ujedno je zaslužan i za cijelu izvršnu produkciju oko Jure i spomenute priče koja nosi naziv „Druga strana“.

Spot je snimljen u suradnji s Toxic Produkcijom u Beogradu, a Jure je o spotu rekao: Imali smo želju da se spot snima filmskom kamerom, te da bude drugačiji od ostalih spotova. Potrudio sam se biti što spontaniji i u potpunosti se uživjeti u samu ulogu.

Posebnost ovog spota je što se u spotu u nekoliko kadrova pojavljuje znak „beskonačnosti“, u smislu beskonačne ljubavi, a Jure i djevojka u spotu koju je utjelovila prekrasna Marijana Dimitrijević, spontano se susreću upravo sa tim znakom beskonačnosti.

https://youtu.be/JrsMKnaaIgs