Kadeti Hajduka osvojili Hrvatski nogometni kup

0
Foto: hajduk.hr

Kadeti Hajduka osvojili su Hrvatski nogometni kup. Momčad Mislava Karoglana u Karlovcu je u finalu nadigrala Lokomotivu s 4:0 (2:0).

Bijeli su poveli u 13. minuti. Jere Vrcić je ubacio s lijeve strane iz dubine polja. Mislav Petrović je pravovremeno utrčao u kazneni prostor i glavom s 10 metara pogodio suprotni kut. U 43. minuti je Jurić-Petrašilo uputio s 35 metara oštru prizemnu loptu u peterac gdje ju je Mislav Petrović primirio, okrenuo čuvara i zabio za 2:0.

Hajduk je u 50. minuti povećao prednost. Niko Đolonga je ubacio iz kuta, Jere Vrcić na 5 metara spustio loptu prsima i nogom je poslao u mrežu. Najljepši trenutak finala dogodio se u 67. minuti. Prethodno je Antunović oteo loptu stoperima Lokomotive. Srušio ga je vratar Todorović na 18 metara od gola. Niko Đolonga je snažnim udarcem pogodio lijeve rašlje za konačnih 4:0.

Imali su „bili tići“ još nekoliko dobrih prilika. Koliko je Hajduk bio dominantan, osim konačnog rezultata govori i podatak da je Lokomotiva uputila tek jedan udarac u okvir gola, i to u 87. minuti.