Kerum: Kandidirat ću se za splitskog gradonačelnika, imam najveće šanse !

0
Foto: www.zeljkokerum.hr

Bivši splitski gradonačelnik , Željko Kerum kreće u utrku za splitskog gradonačelnika!

Potvrdio nam je to u kratkom razgovoru, rekavši kako su ga na tu odluku motivirali Splićani:
Po gradu susrećem ljude, kažu da je iza mene ostalo, da sam napravija dobra djela za grad Split i da bi bilo dobro da budem ponovo gradonačelnik.Ja sam se kandidirao, velike šanse imam, mi smo isto radili ispitivanje birača, građana Splita šta misle. Velike , velike šanse imam pobijedit za gradonačelnika i uć sa značajnim brojem vijećnika u Gradsko vijeće.

Jedini protukandidat za sada službeno poznat je HDZ-ov Andro Krstulović Opara,  a spominje sei moguća kandidatura čelnice stranke Pametno, Marijane Puljak:

Tko ima najveće šanse, Kerum kaže:
Ja znam da imam ja, jer ja sam naručio anketu po kojoj imam uvjerljivo veću podršku od ostalih..Građani nisu zaboravili što je napravljeno za vrijeme mog mandata , od Zapadne obale, vrtića, POS-ovih stanova, Ultru sam ja doveo u Grad, pomagao penzionerima…Praktički sam radio volonterski, bez naknade, odnosno što sam primio davao sam potrebitima, a s druge strane nisam radio tošak Gradu.

Rekao nam je koje će projekte u Gradu, kao gradonačelnik, pokrenuti europskim novcima:
Ako ja dobijem madat, krećemo odmah s projektom Istočne obale, lungo maro do Stobreča, sa Bračkom, Poljičkom, Domovinskog rata i Vukovarskom ulicom,, te su ulice žile kucavice grada.Istočni dio grada da se sredi od Neslanovca, , Brda, Mejaša, Kamena, Visoke….