Klapa Cambi snimila je spot za svoju novu pjesmu ‘Reful vitra’

0
Foto: Društvene mreže/Facebook

Dobitnici brojnih nagrada i priznanja, klapa Cambi (Kaštel Kambelovac), uspjeli su uskladiti dalmatinsku glazbenu baštinu i suvremene glazbene smjerove pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme.

Tvorci su brojnih hitova poput “Krive karte” ili “Od zipke do Križa” koja ima više od milijun pregleda na YouTube-u.

Sada su snimili spot za svoj novi singl “Reful vitra”, a za ovaj video uradak zaslužan je Matko Petrić koji je zaslužan i za spotove poput – Od zipke do križa, Do pobjede, Ako tako triba biti, Gradovi uz more.

„Kad bi morao odabrati jedan medij koji mi je najomiljeniji kod snimanja spotova to bi nesumnjivo bila voda. Nisam brojao ali sigurno ima preko 20 spotova u kojima na nekakav način dominira voda. Neki su u cijelosti snimani pod vodom. Kad god mogu usmjerim vodu na taj mlin. Tako sam napravio i ovaj put sa spotom klape Cambi „Reful vitra“. Voda uvijek nadoda nekakvu drugu dimenziju priče. Pokreti su drugačiji, svjetlost je mekša itd. Ovaj spot nije sniman pod vodom ali je specijalnim efektima stvorena iluzija tekućine. Dvorište dvorca Vituri je postao bazen. Možda jednoga dana kad se digne nivo mora zaista i bude“ zadovoljno je komentirao redatelj spota Matko Petrić.