Klapa Rišpet rasprodala i drugi koncert u Lisinskom!

0

Čak 40 dana ranije, jedna od naših najpopularnijih klapa, Klapa Rišpet, rasprodala je zagrebački Lisinski. Zbog  velikog interesa, dodan je još jedan datum koncerta koji je također rasprodan 30 dana uoči njegova održavanja. Dokaz je to da publika voli ljubavne stihove i melodije prožete morem i dalmatinskim temperamentom. Svi ljubitelji njihove glazbe, imat će priliku uživati dva dana zaredom, 26. i 27. veljače.

‘Kad je pošla ća’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Fališ mi’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, samo su neke od skladbi u kojima će publika moći uživati u Lisinskom. One koji će se navedenih datuma zateći u kultnoj zagrebačkoj dvorani očekuje čista emocija, dašak Dalmacije u Zagrebu i ljubav.

„Puno je lipo ovo šta nam se događa, strašno smo sretni! Nisam mislio da ćemo u velikom, kultnom Lisinskom rasprodati čak dvije dvorane, dva koncerta zaredom – a kamoli trideset dana ranije. Rišpet ima predivnu publiku kojoj od srca zahvaljujemo što su pohrlili po karte i obećavam dvije noći ljubavi koje će još dugo pamtiti“ – dodaje Pero Kozomara.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom ‘Ćaća’. Uz to, 2017. godine joj je pripala i nagrada Cesarica u kategoriji ‘Hit godine klapske glazbe’ za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’. U istoj su kategoriji pobjedu odnijeli i ove godine s pjesmom ‘Šta mi ljube oćeš kazat’.

Bez sumnje će, zbog velikog interesa publike, ovi koncerti biti oni koji se pamte.