Klub mladih Split vas u 5 dana uči kako napraviti pjesmu

0

Klub mladih Split organizira besplatni petodnevni tečaj tijekom kojeg ćete moći naučiti kako napraviti vlastitu pjesmu u 5 dana!

Klub mladih Split tečaj “Osnove elektronske produkcije i Ableton Live-a” organizira u suradnji s novoosnovanim splitskim labelom Creepyca Records.

Većinom su svi koji se bave glazbom, posebno elektronskom, barem jednom čuli za Ableton Live. Jedan od najpopularnijih DAW (Digital Audio Workstation) programa odlikuje se svojom fleksibilnošću, iznimno moćnim real-time audio engine-om i performing mogućnostima, zbog kojih slovi kao alfa i omega audio performing i production software-a, poručuju organizatori.

Radionica će se održavati od 13. do 17.3. u vremenu od 19.30 do 21 h (2 školska sata) u prostorijama Kluba mladih.

Program je sljedeći:

13.3. Uvod u Ableton Live

14.3. Rhythm programiranje i ritmički elementi

15.3. Bass linije & EQ-ing

16.3. Melodije & FX

17.3. Aranžman & mixdown

Radionicu će voditi 32-godišnji DJ, producent, osnivač Creepyca Records-a i voditelj tjedne radio emisije Deep Space Transmissions na KLFM-u (klfm.org) – Marcellus, koji je na splitskoj DJ sceni već desetak godina.

Prijave na radionicu primaju se još samo u petak na creepycarecords@gmail.com – napišite nekoliko kratkih crtica o sebi i zašto se prijavljujete na radionicu!