U Klubu mladih Split predavanja, edukacije i radionice

0
Foto: PR

Klub mladih Split ulazi u novu godinu sa zanimljivim predavanjima, edukacijama i radionicama.

U utorak, 9.1., u 18:30 sati u Klubu mladih organizira se Blockchain Meetup 7: Investiranje u ICO i prezentacija Experty, gdje će Josip Soldo i Ante Matulić, investitori u kriptovalute, prezentirati svoja iskustva i preporuke vezano za investiranje u nove kripto projekte, posebno u ICO-e. Investiranje u nove kripto projekte kroz ICO je u drugoj polovici 2017. godine postalo izrazito popularan način ulaganja i stvaranja novih financijskih instrumenata.

U srijedu, 10.1., u 19:30 sati vas pozivaju na još jedno otvoreno predavanje u prostore Kluba mladih Split koje će voditi Asja Kuzmanić, na temu „Misli i Emocije – Unutarnji saboteri vs. saveznici“. Na predavanju će svi prisutni imati priliku čuti kako ograničavajući obrasci i modeli ponašanja opterećuju normalne, zdrave ljude i time, posljedično, onemogućavaju kvalitetniji i ispunjeniji život. Također će dati osnovne smjernice kako dalje raditi s tim.

U četvrtak, 11.1., u 18 sati počinje prvo predavanje o grafičkom dizajnu (Adobe Photoshop i Adobe Illustrator), u sklopu događaja „3,2,1, – Dizajniraj!“ (edukacija i natjecanje u grafičkom dizajnu te izložba radova).

Vidimo se u prostorijama Kluba, sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, ali prijave traju do 8.1. uvečer!