Koncertom Belfast Fooda započinje Advent ispred Galerije

0
Foto: PR

Božićni sajam u Splitu dobio je novu lokaciju ali će zadržati onaj dobro poznati duh urbanog, gradskog Adventa kakva je prevladavao prvih godina održavanja. Bogat program ispred Galerije umjetnina započinje u srijedu 6. prosinca koncertom Belfast Fooda, od 20 sati.

Na sv. Nikolu i službeno počinje adventski program na novoj lokaciji splitskog Božićnog sajma, u Ulici kralja Tomislava, ispred Galerije umjetnina. Splićani su s novim konceptom dobili i adventsku lokaciju s dobrom gastronomskom ponudom u četiri ugostiteljske kućice izraženog šarma i odlične gastro-ponude.

Mi dobro znamo koji su pravi gušti Božića! Naši su se ugostitelji potrudili oko ponude hrane, a osim veselog, šarenog uređenja, kućice ispred Galerije imat će definitivno najbolju ponudu i spize i glazbe u gradu. Izmjenjivat će se nastupi DJ-a, ‘jazzić’ na zidiću, jam session večere s nogu, imat ćemo u ponudi i pravi Božićni ‘marendin’ uz čašu prosecca ili dobrog vina, kaže u ime organizatora Martina Radovčić.

Kako doznajemo, koncert Belfast Food održat će se na prirodnoj pozornici lokacije, na terasi ugostiteljskog objekta Galerije Umjetnina te će se slika projicirati na kuli nasuprot terase.