Konferencija o Centru za mlade

0
Foto: PR

Na centarzamlade.net otvorene su prijave za konferenciju o Centru za mlade koja će se održati u srijedu, 14. studenog, u Beton kinu u splitskom Domu mladih (južni ulaz). Sudionici konferencije dat će odgovore na pitanja o programu i uslugama splitskog Centra za mlade te o optimalnom modelu upravljanja.

Nakon niza sastanaka, online ankete i panel diskusije, konferencija je svojevrsni vrhunac definiranja modela upravljanja te programa i usluga splitskog Centra za mlade, koji će, vjerujemo, doprinijeti kvaliteti života mladih sa šireg splitskog područja. Očekujemo sudionike iz sve četiri dalmatinske županije – mlade, stručnjake za rad s mladima, predstavnike javnih tijela zaduženih za mlade te donositelje politika koje utječu na kvalitetu života mladih pa smo za sudionike, po potrebi, osigurali i smještaj i povrat putnih troškova, najavljuje Goran Biličić iz Info zone, napominjući da je detaljan program konferencije dostupan na centarzamlade.net.

Konferencije se održava u sklopu projekta “Strukturiranim dijalogom do kvalitetnog Centra za mlade” kojeg Info zona provodi uz financijsku podršku programa Erasmus+.