Kreću upisi u splitske gradske vrtiće

0

Zahtjevi roditelja za upis djeteta u jednu od četiri predškolske ustanove Grada Splita: DV Marjan, DV Grigor Vitez, DV Radost i DV Cvit Mediterana zaprimat će se u razdoblju od 8. lipnja do 15. lipnja 2021. godine i to elektroničkim putem ili osobno u sjedištima predškolskih ustanova, odnosno objektu koji ustanova odredi za prikupljanje zahtjeva.

Napominjemo da se ove godine prvi puta provode e-upisi u dječje vrtiće, te da roditelji zahtjev za upis djeteta sa svom potrebnom dokumentacijom mogu predati elektronički, putem poveznice koja će s prvim danom upisa biti dostupna na internetskim stranicama svih predškolskih ustanova.

Zahtjev za upis djeteta u predškolsku ustanovu može se podnijeti samo jednoj predškolskoj ustanovi i pritom roditelji navode željeni objekt/program i zamjenski objekt/program.

Sve podrobnije informacije biti će dostupne na internetskim stranicama predškolskih ustanova, te pozivamo roditelje da ih prate i koriste mogućnost e-upisa.

Također, predškolske ustanove će rezultate upisa objaviti na svojim internetskim stranicama i oglasnim pločama  najkasnije do 01. srpnja 2021. godine.