Kuhar Ivan Pažanin “prekinuo” s prelijepom djevojkom Andreom!

0
Foto: PR

Jedan od najmarkantnijih i najangažiranijih chefova u posljednje vrijeme Ivan Pažanin, bijeg i odmor od kuhanja pronašao je u novom angažmanu, glumačkom.

Zajedno sa svojom prekrasnom djevojkom Andreom Koprčinom, odlučio je iskoristiti, kako i sam kaže pet minuta drugačijeg pojavljivanja na velikom ekranu, te su se rado odazvali pozivu koji se ne odbija. Ivan i Andrea glavni su glumci video spota klape Rišpet, snimljenog u režiji Željka Petreša, za singl ‘Reći ćeš mi fala’.

Ivan Pažanin

‘Andrea i ja pozvani smo od strane klape Rišpet i Pere Kozomare da se glumom okušamo u njihovom novom spotu. Pjesma ‘Reći ćeš mi fala’ je odlična. Sve skupa bilo je jedno lijepo i interesantno iskustvo, zašto ne probati nešto novo. Na snimanju je vladala odlična atmosfera, ekipa iz klape je bila super kao i sve ostalo, te smo svi zajedno zaista uživali.‘, kazao nam je Pažanin.

‘Reći ćeš mi fala’ novi je glazbeni uradak kojim će klapa Rišpet, po peti puta nastupiti na nadolazećem 56. Splitskom festivalu, a kako sami članovi klape kažu, ovo je možda i najbolja pjesma u njihovoj karijeri.

 

Ivo Amulić i Igor Visković iz klape Rišpet jutros su gostovali u programu Radio Dalmacije. Otpjevali su rođendansku čestitku Peri Kozomari, a o novom spotu i o još štošta toga razgovarali s Editom Lučić Jelić.  Telefonskim putem javio se i Ivan Pažanin te iz prve ruke otkrio svoje dojmove sa snimanja spota. Poslušajte: