Lana Jurčević u Splitu: Savršen spoj glazbe i mode!

0
Foto: PR/Maksim Bašić

Split je ove godine središte dobre zabave i bogatih događanja na svakom koraku. Raznovrsni programi glavni su pokretači dobre energije, a posebnu pažnju Splićana i njihovih gostiju privukao je jučerašnji savršeni spoj glazbe i mode u koji su ih uveli Lana Jurčević i modni brand sunčanih i dioptrijskih naočala – Ray-Ban.

U sklopu trgovačkog centra Mall of Split, održan je Ray-Ban Day u organizaciji optičkog lanca Optike Anda, tijekom kojeg su, osim u mnogobrojnim pogodnostima, posjetitelji uživali i u zanimljivim aktivnostima poput podnog crtanja, karikaturama i predstavi grupe Zvjezdice, dok je cjelodnevna zabava završila spektakularnim koncertom Lane Jurčević. Atraktivna pjevačica, poznata i kao velika ljubiteljica mode, mnogobrojne posjetitelje oduševila je svojim glasom, stasom i odličnim raspoloženjem…

Ovom nezaboravnom zabavom obilježen je Ray Ban Day, posvećen legendarnom brendu, koji sljedeće godine obilježava čak 80. godišnjicu kultnog modnog dodatka. Ovaj najprodavaniji brend ispisao je povijest, obraćajući se zaljubljenicima u modu, lifestyle, sport i aktivnosti na otvorenom, a njihove sunčane naočale s vremenom su postale apsolutni ‘must have’ modni dodatak.

Lana Jurcevic

Foto: Maksim Bašić/PR

Osim Ray-Ban modela, Optike Anda nude široki izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala i svih ostalih renomiranih svjetskih kuća u poslovnicama u Zagrebu, Zadru, Splitu, Makarskoj i Dubrovniku.