Lozo: Fokusiran sam samo na Slaven

0
Foto: Radio Dalmacija

Marko Lozo održao je prvu, a možda i posljednju konferenciju za novinare kao trener prve momčadi Hajduka. Mladi je stručnjak fokusiran samo na dvoboj sa Slaven Belupom.

Naravno da imam ambiciju jednog dana biti trajno rješenje za trenera prve momčadi, no u ovom sam trenutku fokusiran isključivo na nedjeljnu utakmicu sa Slaven Belupom u Koprivnici, rekao je Lozo, koji je B momčad Hajduka doveo na prvo mjesto Treće lige jug na polovici prvenstva, s 4 boda više od Hrvaca i 5 više od Neretvanca.

Zahvaljujem bivšem treneru i njegovom pomoćniku Žigi Kljajiču, od Pušnika sam dosta naučio. Napravio sam analizu protivnika, to mi je i inače bio zadatak u stožeru. Bit će promjena i u sustavu i u sastavu. Nedostaju nam Tudor i Jefferson. Pokušali smo u dva treninga neke stvari pripremiti. U svlačionici imamo kvalitetne pojedince po pitanju karaktera, razgovarao sam s iskusnijim igračima i mislim da će na kraju sve dobro ispasti. Moraju sada pokazati da su igrači za Hajduka, i ljudski i kvalitetom. To se odnosi svih 20 igrača koje vodimo na put. Osjećam adrenalin, ali nema bojazni da će ispasti loše. Moram odlučiti hoćemo li se postaviti napadački ili defanzivnije, ali neće biti drastičnih promjena. Među 20 igrača su i neki iz B momčadi, ali tek ćemo vidjeti hoće li i zaigrati, kazao je Lozo.