Luka Nižetić otvorio natječaj za pjevačicu!

0

Jedinstvena prilika za sve Lukine obožavateljice! Luka je otvorio natječaj za pjevačicu s kojom će otpjevati pjesmu „Nek’ padne mrak“, a pjesma će se naći i na njegovom novom albumu, čiji se izlazak očekuje 15. svibnja. Natječaj za pjevačicu je otvoren od danas, 23.3. do nedjelje, 1.4., a kao prijavu potrebno je poslati svoju snimku (mobitelom, kamerom..) kako pjevate refren neke od Lukinih pjesama.

Snimka ne smije biti veća od 10 MB i ne duža od 20 sekundi, a uz nju priložite i svoje podatke (ime, prezime, godište, adresu i broj telefona) i pošaljite na adresu: youlukatube@gmail.com. Lukinim riječima: „Ne traži se operna pjevačica niti kopija Mariah Carey, nama treba ženska osoba pozitivne i vedre naravi koja će pjesmi dati dodatni šarm i osobnost. Ne razmišljajte previše, iskoristite svoju šansu; moj tim i ja jedva čekamo pregledati sve prijave i odabrati onu koja najbolje paše ovoj pjesmi i atmosferi cijelog albuma“.

Uvjet je samo da ste punoljetna djevojka ili žena, koja smatra kako ima pjevačkog dara, dok prijašnje iskustvo nije potrebno. Ako ste Lukina obožavateljica ovo je onda baš idealna prilika za Vas jer će se vaša suradnja ovjekovječiti na pjesmi „Nek padne mrak” koja će se naći na njegovom novom albumu. Ime najbolje djevojke bit će objavljeno 02. travnja na Lukinom službenom Facebook Fan page profilu. Nagrađene će biti i djevojke koje će ući među prvih 10, i to s primjerkom Lukinog novog albuma s posvetom. Sve pojedinosti i informacije oko ove nagradne igre moći ćete pratiti na Lukinom službenom Facebook Fan Page-u i twitteru.