Mala Mila umire – pomozimo joj!

0
Foto: facebook

Mila Rončević ima dvije godine i umire od leukemije.
Cila Hrvatska se uključila u akciju, jer vremena nema puno. U roku od nekoliko dana moramo pomoći obitelji prikupiti gotovo tri milijuna dolara kako bi curica mogla otići u Ameriku, na liječenje koje joj predstavlja jedinu šansu za život. Rizik je ogroman.

Marin Rončević, Milin otac, počeo je prije dva dana skupljati novac. U prikupljanju sredstava pomaže mu majka Hrabrog lava, pokojne Nore Šitum. Na svom Facebook profilu objavio je molbu za pomoć.

Iako je prva procjena bila da su troškovi liječenja oko milijun dolara, ta brojka je narasla na nešto manje od tri milijuna dolara, odnosno oko 18 milijuna kuna.

#svizamilu

Dragi rođaci i prijatelji, ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi.

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X.