‘Mamma mia! Here we go again’ počinje s prikazivanjem u CINEPLEXXU City Center one!

0

Mamma Mia! Here we go again stiže u Cineplexx u City Center one! Pretpremijerno prikazivanje počinje od 22. srpnja!

Snimanje drugog dijela jednog od najpopularnijih filmskih mjuzikla svih vremena nedavno je napokon završeno! Uz fantastičnu glumačku ekipu iz prvog dijela, sada gledamo i neka nova poznata ekipa! Dodatak fantastičnoj skupini poznatih glumačkih lica koja je oduševila u prvom filmu, pridružuju se LILY JAMES i CHER!

Snimanje filma odvijalo se na našem Visu koji u filmu predstavlja  imaginarni grčki otok Kalokairi.

Ulaznice za ovaj filmski spektakl se mogu kupiti online ili na blagajni kina, a posebno veliki interes vlada za Ladies night event 26. srpnja  od 20:00 h. Sve posjetitelje očekuju pokloni i popularno splitsko piće Pipi

Priča vodi publiku naprijed-nazad u vrijeme, preplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti, a sve to kako bi otkrila uzročno posljedične veze i ukazala na to kako su odnosi omiljene nam raspjevane obitelji rezonirani u sadašnjosti. S obzirom na takav scenarijski koncept, film je istoimeno i prethodnik i sljedbenik obožavanog originala, a prema svemu sudeći ima potencijal dostići, ako ne i nadići uspjeh prvog dijela.

Nastavak po prvi put prikazuje mladu Donnu Sheridan i njezine prosce u vremenu ključnom za formiranje njezina života kakav je sada i u koji nas je uveo prvi dio Mamma Mia! prije točno deset godina.

Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća i povjerava se majci, a Donna (Meryl Streep) je tješi pričom o vlastitoj trudnoći i emocionalnim previranjima s kojima se tada suočavala. Mladu Donnu utjelovljuje mlada nada svjetske filmske scene, britanska glumica Lily James, koja je u samo deset godina karijere već ostavila značajan trag u svijetu filma, svojim ulogama na malim i velikim ekranima; u serijama Downton Abbey te War & Peace i filmovima Cinderella, The Exception i u nedavnom kino hitu Baby Driver. U svojim prisjećanjima, Donna spominje i svoju majku koju tumači ni manje ni više no mega popularna američka pjevačica i glumica Cher, također poznata kao božica pop-a.