Marina Kaštela vas časti koncertima Zorice Kondža i Dalmatina!

0
Foto: Marina Kaštela

Legenda naše glazbene scene i vjerojatno najspektakularniji ženski vokal – velika Zorica Kondža nastupa u srijedu, 18. svibnja u Marini Kaštela na platou restorana Spinnaker a ulaz je besplatan!

Marina Kaštela odlučila se na ovaj nesvakidašnji potez kako bi svojim sugrađanima poklonila jedno prekrasno iskustvo u ugodnom ambijentu, kao stvorenom za obiteljske ili romantične večeri, ili pak zabavna druženja s prijateljima. Brojni besmrtni hitovi Zorice Kondža poput „Ima jedan svijet“, „Zar je voljeti grijeh“ ili „Singing that Rock’n Roll“ glazbena su poslastica koja se ne propušta i bit će savršena glazbena kulisa za pozdrav proljetnim večerima uz more u kojima će vaš najdraži odabir za večernji izlazak biti – Marina Kaštela.

Točno dva tjedna kasnije zakazujemo sastanak na istome mjestu – u srijedu, 1. lipnja u Marini Kaštela, ispred restorana Spinnaker zabavljat će vas svima omiljeni Dalmatino. I ovaj koncert Marina Kaštela organizira kao dar posjetiteljima koji će se zasigurno dobro zabaviti uz taktove „Dobro jutro“, „Ditelina s četiri lista“, „Bura okriće“…

Ukratko – Marina Kaštela ovog je proljeća pripremila izvrstan program za ‘domaći svit’ u kojem se može uživati uz besplatan ulaz. Na vama je samo da zapišete datume i dobro iskoristite feel good srijede.

18.5. (Zorica Kondža) i 1.6. (Dalmatino) u Marini Kaštela!