Marko Škugor predstavlja pjesmu za Šibensku šansonu

0

S pjesmom „Oće duša vanka tila“ Marko Škugor nastupit će na „Večerima dalmatinske šansone“ u Šibeniku, a pjesmi je odmah dao i vizualni identitet koji potpisuje redatelj Željko Petreš.

„Oće duša vanka tila“ dugo je očekivani singl iz radionice autora Nenada Ninčevića u kojeg mladi šibenski tenor polaže velike nade. Nakon velikih uspješnica poput „Dalamtinska vilo“, „Zlato moje“, „Devet slova jedne riči“ s kojom su on i kolege na „Splitskom festivalu“ prošle godine osvojili Grand Prix, „Oće duša vanka tila“ za sve zaljubljenike u dalmatinsku pismu mogla bi biti novi veliki hit.

„Pjesma je to o ljubavi prema svom rodnom kraju, pjesmi koja dušu liči, ali i sjećanju na jednu davnu, a neprežaljenu ljubav. Siguran sam da će ‘Oće duša vanka tila’ za sve ljude kojima je dalmatinska pisma u srcu biti jedna prava glazbena poslastica“, kazao je Marko o svojoj novoj pjesmi.

Stihove pjesme potpisuje Nenad Ninčević, glazbu uz Ninčevića supotpisuje Branimir Kopitović, a aranžman Remi Kazinoti. Marko će ju izvesti na „Večerima dalmatinske šansone“ koje se ove godine održavaju 21. i 22. kolovoza.

Spot za pjesmu „Oće duša vanka tila“ možete pogledati OVDJE.