Valentinovo u Splitu!

0
Foto: Promo

Massimo po prvi put stiže u Spaladium Arenu, a mi imamo ulaznice za Vas!

U tvom poljupcu je za mene spas“, „Oba nam srca spaja isti osjećaj“, „Mogu čuti srcem“, „Ljubit ću dok usne mi ne izgore“, samo su neki od stihova kojima je dušu udahnuo Massimo.

Glas koji poput Kupidove strijele spaja parove još će jednom Valentinovo učiniti posebnim danom, ali po prvi put 14. veljače nastupa u Splitu i to u impresivnoj dvorani Spaladium Arene!

Muškarac treba znati da se ljubav gradi i da drugoj osobi uvijek treba posvetiti pažnju, a ne uljuljkati se u lažni osjećaj – ona je sada moja. Poštovanje partnera, uvažavanje razlika, mogućnost razgovora, sve je to jako bitno, ali i sitnice poput toga da dami pridržite kaput ili otvorite vrata. Sve te stvari, ujedinjene, čine vas pravim muškarcem i gentlemanom“, izjavio je Massimo.

Dodat ćemo i to da pravi gentleman možete postati i ako svojoj „boljoj polovici“ na vrijeme osigurate ulaznice za najromantičniji koncert u Splitu.
Najbolji provodi su uvijek u paru, a posebno kada za Valentinovo, Massimo i bend, sviraju u gradu pod Marjanom! Nipošto nemojte propustiti mega koncert u Spaladium Areni 14. veljače!
Ulaznice možete pronaći  u sustavu Eventima i putem www.eventim.hr.

A možete ih osvojiti i u programu Radio Dalmacije! Pažljvo nas slušajte i osigurajte si Valentinovo iz snova!