Mind Zoo – pobjednik Festivala autorskih bendova ST-@rt

0
Foto: autor: Irena Škarica

Završeno je još jedno izdanje Festivala autorskih bendova – ST-@rt 2017, a pobjednik osmog izdanja Festivala je splitska grupa Mind Zoo koje je po glasovima stručnog ocjenjivačkog žirija i po glasovima publike, osvojila najviše bodova.

S nekoliko bodova zaostatka, drugoplasirana grupa Floridus iz Mostara je također ostavila odličan dojam. Nakon nastupa finalista, a prije proglašenja pobjednika, koncert je održala grupa Mjesni odbor ODBOR, koja je bila zaslužna za odličnu atmosferu klubu Zenta i nakon službenog dijela Festivala.

Proglašenjem pobjednika, završena je trodnevna glazbena poslastica koje je radi vremenskih uvjeta premještena iz Đardina u klub Zenta. Splitska publika je još jednom dokazala da je željna dobre glazbe, a 15 bendova koji su nastupili na ovogodišnjem ST-@rtu, pokazali su da se pomalo uspavanoj splitskoj glazbenoj sceni stvara itekako dobra glazba.

Grupa MIND ZOO je osvojila poklon bon koji će iskoristiti u Music shopu Metropolis.

U sklopu svih večeri ovogodišnjeg Festival autorskih bendova – ST@rt 2017, s Udrugom Deseti život iz Splita te Azilom Aurora iz Omiša, sudjelovali su u donatorskoj akciji za pomoć napuštenim životinjama te se zahvaljuju svima koji su donirali sredstva.

ST-@rt za cilj ima afirmaciju autorskog rada neovisno o vrsti i obliku glazbenog izričaja. Organizator Festivala autorskih bendova je udruga UZG STOP.