Misteriozna plavuša okovala srce Pravila Igre – pogledajte novi spot „Okovano srce“

0

Prvi rođendan iz snova je za njima, a oni nastavljaju još brže i kvalitetnije. Regionalna glazbena scena kroz četiri je odlična singla vrlo dobro upoznala momke iz Pravila Igre, koji lakoćom vladaju radijskim eterom ali i koncertnim pozornicama.

‘Nebo na mojoj strani’, ‘Lijek za besane noći’, ‘Kamen na duši’ i donedavno aktualni singl ‘Na ulazu’ pjesme su koje su držale vodeća mjesta na top listama, a publika ih je ‘live’ upoznala na odličnim nastupima u sklopu nedavno završene koncertne turneje Tonyja Cetinskog, na kojoj su dečki itekako opravdali Tonyjev poziv na istu.

Nakon svega, obožavatelji su s velikim nestrpljenjem dočekali novi singl i video spot Pravila Igre „Okovano srce“ koji je upravo zaplovio radijskim i televizijskim eterom.

Jedva smo dočekali dan izlaska naše nove pjesme. U proteklih nekoliko mjeseci naporno smo radili na njoj paralelno sa nastupima na turneji od Tonya. Svakako nam je to ogromno iskustvo pripomoglo kod stvaranja pjesme i snimanja u studiju. Radi se o pjesmi koja je drugačija od prethodnica po tome što su po prvi puta uz Markov vokal dominantne električne gitare i moćan zvuk, ističu dečki iz Pravila Igre.

Novi singl ponovno dolazi iz autorske radionice bračnog para Buljan, Sonja Buljan je zaslužna za tekst, Miro Buljan potpisuje glazbu i produkciju, dok je zajedno s Pravilima Igre napravio odličan aranžman.

„Okovano srce“ dobilo je izuzetno atraktivan video spot sniman u suradnji sa ekipom iz Inspiring Productiona pod vodstvom i producentskom palicom Ljubomira Dorontića, te redatelja Nikole Polića. U spotu se u ulozi misteriozne plavuše pojavljuje prelijepa i poznata manekenka i modna dizajnerica Tijana Krstić i jedan od trenutno najaktualnijih mladih glumaca Lujo Kunčević, za koje dečki iz Pravila Igre kažu kako su zajedno odradili vrhunski posao.

Oduševljeni pristupom, velikom razinom profesionalnosti i odličnom atmosferom, mislimo da smo ovoga puta postigli pravi spoj jedne možda i ne tipične ljubavne priče i izvukli pravu emociju iz naše pjesme. Samo snimanje trajalo je 20 sati bez prestanka ali definitivno se isplatilo. Vjerujemo i očekujemo kako će i ovaj singl ući u srca i dušu publike.