„miXmas“ kanal Radio Dalmacije – božićna atmosfera bez ograničenja!

0

Ho-ho-ho tebi koji s upitnikom iznad glave iščekuješ ovaj Božić! Što raditi? Gdje ići? Kako slaviti? Možda možemo pomoći! Kad nam je život uz limune za imunitet, dao i koronu, mi smo napravili miXmas – božićni kanal na kojem puštamo samo božićne pjesme!

Nalazi se na aplikaciji RD koju jednostavno možeš skinuti na svoj pametni telefon (android ili ios). Jedino što ti treba je malo božićnog duha, a on se krije u svakom od nas! Uz već omiljeni rokija, fjaka, furešta, hajdučka, Oliver i Dalmacija live stream, dodali smo i „miXmas“ koji svira samo božićne hitove!

Iako su adventske kućice i ispijanja kuhanog vina uz zaštitni faktor i cvike, klape ispod ure i koledavanja upitni za ovu godinu, tvoj radio je tu!

Zakači se na naš poseban blagdanski „miXmas“  kanal i pjevaj Zvončiće do mile volje!

Kršimo sva ograničenja i idemo preko svake mjere! Okupili smo najpopularnije božićne pjesme svih vremena i stavili ih na jedno mjesto! Mi Božić ne stavljamo na pauzu! Pali božićne! „miXmas“ svira 0-24!

P.S. Aplikaciju je dozvoljeno nositi sa sobom iz boravka, u kupaonu, hodnik pa u sobu. Poželjno je dijeliti s drugim ljudima i prilikom njenog korištenja ne štedjeti glasnice!