Mladost Ribola Kaštela protiv Milana

0
Foto: pixabay.com

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela nakon pobjede protiv Maribora u europskoj ligi, nastavlja put u Europi, ali sada u challenge cup u, gdje je protivnik talijanski Milano, ekipa iz vrha talijanske a1 lige, koja ulijeva strahopoštovanje i respekt, ali i veliki ponos za kaštelanski sport.

Mladost Ribola Kaštela već cijelo desetljeće igra ozbiljnu ulogu u hrvatskim ali i srednjoeuropskim okvirima, osim 6 titula prvaka Hrvatske za redom, 3 osvojena hrvatska kupa, dva final four i 3 mjesta u europskoj ligi, ovaj prolazak među 16 najboljih spasa također među najveće uspjehe kaštelanskog sporta.

O talijanskoj odbojci I Milanu nema smisla trošiti riječi, samo jedan igrač košta kao godišnji ili dvogodišnji budget cijelog kluba iz Kaštela, ali ponos u domaćim redovima je velik je dolazi talijanski div iz svjetskog Milana u Kaštela.

Iz kluba očekuju velik broj navijača, i ovim putem pozivaju sve ljubitelje sporta, odbojke i sve klubove u regiji da vide kremu europske i svjetske odbojke u Kaštelima. Utakmica je u srijedu 29.1 u 18h,a gledateljima je omogućen slobodan ulaz.