Modrić: Tužni smo i razočarani, nismo zaslužili ovako ispasti

0
Foto: CROPIX/Boris Kovacev

Više od sat vremena igrači su plakali u svlačionici nakon šokantnog poraza od Portugala i ispadanja s EURA, svjesni kako je ovo bila prilika generacije.

Tužni smo i razočarani. Zaslužili smo više jer smo bili bolja ekipa. Imali smo inicijativu i više prilika, a oni su zabili gol iz jedne sretne kontre. Nismo zaslužili ispasti na ovakav način, kazao je Luka Modrić kojega je nakon utakmice tješio i Portugalac Cristiano Ronaldo.

Modrić smatra kako ovo nije bila zadnja prilika ove generaacije jer ubrzo kreću kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Teško je sada kazati da je ovo zadnja prilika ove generacije. Biti će još prilika. Moramo se okrenuti budućnosti, vrlo brzo nas čekaju nove kvalifikacije.

Ivan Rakitić je istaknuo kako niti Portugalcima nije jasno kako su prošli dalje. Nikada nisam vidio toliko tuge i suza. Bolja ekipa ide doma. Niti Portugalcima nije jasno kako su prošli dalje. Pokazali smo da smo među najboljim ekipama,naglasio je Rakitić.

Vedran Ćorluka je kazao kako Portugalci nisu bolja ekipa od Češke i Turske. Teško nam je, svi smo tužni. Nismo zaslužili ovakav kraj. Međutim, moramo se nositi s tom činjenicom. Propustili smo veliku priliku. Najviše me boli što smo ispali od ekipe koja nije bolja od nas. Portugalci nisu bolji niti od Turske niti od Češke,” naglasio je.

Milan Badelj je istaknuo kako nikada u karijeri nije izgubio na tako nepravedan način. Da smo ispali nakon jedanaesteraca mogli bi reći da nismo imali sreće, no ovo je strašno. Ovo mi je sigurno jedan od najtežih poraza u karijeri.

Najbolje prilike u susretu protiv Portugala imao je Domagoj Vida, no tri puta su njegovi udarci prolazili tik uz vratnicu. Kao da me netko urekao. Milimetri su me dijelili, no nije išlo. Svi smo utučeni, svlačionica je puna suza. Hvala navijačima što su nas pratili,” poručio je Vida.