Most: Uhvatili smo HDZ i SDP za gušu

0
Foto: HINA/ Tomislav Pavlek /ik

MOST nezavisnih lista na svojoj se Facebook stranici oštro obračunao s kritičarima čelnika Mosta Bože Petrova te su pozvali na strpljenje tijekom pregovora s HDZ-om i SDP-om.

Status prenosimo u cijelosti:

Tristo tisuća glasača koji su svoj glas dali Mostu Bože Petrova omogućili su svom favoritu da konačno učini ono što ogromna većina hrvatskih građana bez obzira na svoje glasačke preferencije želi – da uhvati i HDZ i SDP za gušu i barem im utjera strah u kosti kako će partitokracija koju su izgradili na temeljima Saveza komunista biti rastočena.

I kakva je reakcija javnosti na potpuno logične, promišljene i konačno legitimne pokušaje da Most kapitalizira svoju poziciju i omogući ispunjenje očekivanja svojih birača? Mješavina histerije, paranoje i nepatvorenog prezira. Lider MOST-a nezavisnih lista Božo Petrov niti je naivan, niti je glup, niti je pokvaren. Naprotiv – za razliku od ogromne većine naših karijernih političara, Petrov je inteligentan i prije svega pošten.

Zato, strpimo se i dajmo čovjeku i njegovim suradnicima priliku. Inače ćemo zbog vlastitog stockholmskog sindroma ostati taoci našeg stranačkog duopola i politike koja nas je dovela na rub bankrota, stoji u objavi.