Najbolje pjesme Magazina iz razdoblja Ljiljane Nikolovske u ediciji ‘The best of collection’

0
Foto: PR

Glas uz kojeg su se starije generacije zaljubljivale i koji je svojom ljepotom osvajao na prvo slušanje, glas splitske pjevačice Ljiljane Nikolovske obilježio je dobar dio karijere jedne od najboljih i najdugovječnijih hrvatskih zabavnih i pop grupa, Magazin.

Ukupno sedam studijskih albuma snimljeno je s Ljiljanom i to u razdoblju od 1983. do 1989. godine, “Kokolo” (1983.), “O, la, la” (1984.), “Piši mi” (1985.), “Put putujem” (1986.), “Magazin” (1987.), “Besane noći” (1988.) i “Dobro jutro” (1989.), a svaki od njih je imao nezaboravne trenutke i ultimativne hitove koji se i danas smatraju nekim od najvećih dragulja hrvatske zabavne i pop glazbene scene.

Od balada kao što su “Ljube se dobri, loši, zli”, “Piši mi”, “Put putujem”, “Tamara” i “Suze krijem, one padaju” do hitova koji svojim ritmom pozivaju na ples, “Kokolo”, “Rano ranije”, “Sve bi seke ljubile mornare”, “Oko moje sanjivo” i “Nikola”. Ukupno 21 hit iz razdoblja Ljiljane Nikolovske od sada je dostupan na izdanju “The Best Of Collection” Croatia Recordsa. Iako je danas u nekim drugim životnim i poslovnim izazovima i daleko od Hrvatske, preko puta velike bare, Ljiljana će i dalje ostati upamćena kao pjevačica Magazina s jednim od najsimpatičnijih i najslađih glasova koje je hrvatska glazbena scena mogla iznjedriti.

“The Best Of Collection” grupe Magazin dostupno je po cijeni od 49 kuna u svim prodavaonicama Croatia Recordsa.