Najmoderniji sustav javnih bicikala u Zadru!

0
Foto: PR

Grad Zadar najveći je grad u Dalmaciji koji uvodi do sada najmoderniji sustav javnih bicikala.

Zadar je čak sedmi u Hrvatskoj u društvu više od 100 nextbike gradova svijeta koji će svojim građanima i turistima ponuditi cjenovno najpovoljniji i najzeleniji oblik prijevoza.

Uz Gradonačelnika Zadra, g. Božidara Kalmetu i njegove suradnike, u vožnji biciklima uživali su Ana Colić, aktualna Miss Zadra i Zadarske županije.

Grad Zadar je uz Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) građanima, studentima i posjetiteljima grada omogućio pokretanje najmodernijeg sustava javnih bicikala u Dalmaciji. Na taj način Grad Zadar postao je dio nextbike zajednice te istovremeno svojim građanima omogućuje cjenovno najpovoljniji, najzeleniji, najzdraviji i najzabavniji način javnog prijevoza: u Hrvatskoj sve popularniji nextbike sustav javnih bicikala!!

Registrirajte se u Zadru i koristite nextbike u cijelom svijetu!

Svi korisnici koji se registriraju u Zadru, za samo 79 kuna godišnje članarine sustave javnih bicikala mogu koristiti u 7 gradova u Hrvatskoj i više od 100 gradova u svijetu! Osim Zadra, Šibenika i Makarske u Dalmaciji, sustav već uspješno funkcionira u Gospiću, Karlovcu, Slavonskom Brodu i Zagrebu. Prijavom do 31. svibnja, korisnici dobivaju još jednu pretplatu potpuno besplatno!

Lokacije stanica s javnim biciklima

Nextbike bicikli u Zadru dostupni su na četiri lokacije: Poluotok, Borik (Puntamika), Autobusni kolodvor i Bili Brig. Stanice su u potpunosti samoodržive, napajaju se putem solarnih panela, a njihovo postavljanje je brzo i jednostavno te će se stoga moći naknadno premještati ovisno o potrebama korisnika.