Naš Hajduk: Fan zona na travnjaku Poljuda

0

Sprema se poseban doživljaj za navijače na utakmici s Gornikom: Prvi puta fan zona na terenu i to za sve članove, donatore i navijače obaju klubova priprema Naš Hajduk u suradnji s marketingom Kluba.

Naime, prvi puta navijači će imati organiziranu fan zonu na samom terenu, odnosno tartan stazi pokraj terena (sjeverozapadni dio koji se u vrijeme održavanja nalazi u hladu). Doživjeti Poljud i tribine iz perspektive igrača nešto je posebno i nesvakidašnje, pa se očekuje veliki interes navijača.

Poseban sadržaj bit će organiziran za djecu, s raznim atrakcijama i natjecanjima u kojima će moći osvojiti razne nagrade i što je najvažnije dobro se zabaviti.
Odrasli će moći provjeriti nogometne umijeće na velikom nogopikadu (4,5 metra), nasmijati se lošim pokušajima i osvojiti nagrade za one dobre…

Osim atrakcija i raznih natjecanja, idealna je prilika i za priključiti se projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“, a u prodaji su i posebni artikli za ovu utakmicu koji će se moći kupiti na promotivnom pultu na samom događaju.

Program započinje u petak, od 16 sati i traje do 19 sati, a ulaz u fanzonu je na sjeverozapadu stadiona (pored autopraonice Roller). Utakmica počinje u 19:50.