Naš Hajduk kreće u novu akciju otkupa dionica

0
Foto: Naš Hajduk

Udruga Naš Hajduk najavila je predstavljanje knjige Bijeli dres u boji u sklopu projekta prikupljanja sredstava za otkup dionica Hajduka.

Iz Našeg Hajduka poručuju kako je riječ o prvom događaju povodom početka ključne akcije u sklopu projekta Ili jesmo ili nismo. Prvi je to opipljivi proizvod udruge Naš Hajduk. Knjiga će biti sastavni dio nastavka projekta otkupa dionica. Radi se o monografiji i vizualizaciji svih dresova Hajduka od osnutka kluba, pa sve do danas. Predstavljanje će biti održano u četvrtak, 8. lipnja u 12.30 sati, u službenim prostorijama kluba – Trofejnoj dvorani stadiona Poljud.

Knjigu kojoj je udruga izdavač predstavit će sam autor Boris Vrdoljak, koji je na skupljanju građe i pisanju radio godinama, urednik izdanja Damir Šarac, dekan Umjetničke akademije u Splitu Mateo Perasović i Ivan Rilov, tajnik Našeg Hajduka. Projekt menadžer udruge Tomislav Mikulić objasnit će i specifični način distribucije knjige i najaviti nove događaje i aktivnosti povodom otvaranja nove akcije udruge Naš Hajduk.