Natječaj za volontiranje u Klubu mladih Split

0
Foto: Klub mladih Split

Klub mladih Split poziva sve mlade željne znanja, iskustva i samousavršavanja da se pridruže i postanu promjena koju žele vidjeti u svojoj okolini.

Klub mladih je udruga osnovana 2012. godine s ciljem aktiviranja mladih ljudi na svim društvenim razinama, informiranja o njihovim pravima i društvenim potrebama te promicanja i zaštite njihovih interesa.

Klub mladih provodi projekte, programe i svakodnevne aktivnosti različitih tematika za mlade s mladima!

Traže volontere: suradnika/cu za odnose s javnošću, suradnika/cu za dizajn i vizualne komunikacije, organizatora/icu događanja, suradnika/cu za rad na projektnim prijedlozima i suradnika/cu u administraciji.

U Klubu mladih dobit ćeš jednaka prava i mogućnosti ostvariti svoje potencijale u društveno korisne aktivnosti, a pritom se osnažiti i samorazviti u različitim područjima. Za tvoj rad nagradit ćemo te besplatnim edukacijama, savjetovanjima i mentoriranjem u područjima u kojima se želiš razviti.

Kao volonter Kluba mladih imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, event menadžmenta, projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Prijaviti se možeš slanjem motivacijskog pisma i životopisa na valentina@klubmladihsplit.hr s nazivom volonterske pozicije za koju se prijavljuješ u predmetu e-maila. Prijave traju do 23. studenog 2017.