Natječaj za volontere na medijskim projektima za mlade

0
Foto: PR

Do kraja studenog otvoren je natječaj Info zone za volontere angažirane na medijskim projektima za mlade. Prilika je to za osobni i profesionalni razvoj u području realizacije internetskog, radijskog, video i tiskanog sadržaja te prilika za doprinos kvalitetnijoj informiranosti mladih.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice dostupne na infozona.hr/prijava, bez obzira na prethodno uredničko, novinarsko, fotografsko, snimateljsko, montažersko ili neko drugo iskustvo.

Novi suradnici dobit će priliku razmjenjivati znanja, koristiti opremu Info zone te doprinositi postojećim medijskim projektima ili realizirati vlastite. U prethodnih deset godina Info zona je razvila portal infozona.hr koji je i danas najpopularniji dalmatinski portal za mlade, deset godina kontinuirano realizira i radijske emisije, realizirala je tiskani magazin, a snimljeni su i brojni video prilozi te čak i jedna sezona televizijske emisije za mlade. Medijski projekti prilagođavali su koncept, no sadržaj je uvijek kroz razgovore, najave i izvještaje informirao mlade i motivirao ih na aktivno sudjelovanje u društvu te razvoj i iskorištavanje vlastitih potencijala, navodi Ivana Bartulović iz Info zone, pozivajući mlade da iskoriste priliku te volontiranjem doprinesu i svojoj većoj zapošljivosti.