Neobična proslava Praznika rada

0
Foto: PR

Neobična proslava Praznika rada održana je u Općini Plitvička Jezera.

Općina Plitvička jezera povodom proslave 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada organizirala je besplatna probna ronjenja za svoje sugrađane i sve zainteresirane posjetitelje.

Ova nesvakidašnja manifestacija posebno je razveselila one najmlađe koji su dobili priliku prvi put zaroniti pod punom ronilačkom opremom te osjetiti sve ljepote i čari ronjenja.

Svi zainteresirani posjetitelji dobili su priliku tijekom dva dana besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom i uz osnovu poduku o tehnikama ronjenja zaroniti u bazen projekta Pogled u plavo uz sigurnost instruktora ronjenja ronilačkog kluba DPS Zagreb i instruktora ronjenja Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama.

U večernjim satima u 21, 22 i 23 sata sve posjetitelje očekuje spektakularan laser show te će imati jedinstvenu priliku roniti uz muziku i rasvjetu i ujedno uživati u scenografiji igre svjetala.

U montažnom bazenu promjera 10 m stvarnom doživljaju dubine pridonijele su i podvodne fotografije poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koje se nalaze na unutarnjim stranicama bazena.