Nije svaki brak mrak, poručuje Hari Rončević!

0
Foto: Željko Petreš

Dalmatinski šarmer, jedinstvenog glasa, Hari Rončević niti ovoga ljeta nije zaboravio na svoju najvjerniju publiku. Glazbeno iznenađenje, koje je od danas i službeno na tržištu nosi naziv „Danas prid tobon kleknit ću“.

Da je Hari rado viđen gost na festivalima, odavno je poznato, a upravo će na nadolazećem 56. Splitskom festivalu koji će se održati od 08. do 10. srpnja na prekrasnim Prokurativama, zapjevati svoju novu pjesmu.

Pjesma napisana od autora koji je već trideset godina u braku, tako da se može shvatiti kao svojevrsna obnova zavjeta danih prije istih trideset godina, ali i kao poticaj mladima, da nije svaki brak mrak, kako ga se u posljednje vrijeme želi prikazati, kazao je Rončević.

Harijev glazbeni adut za Splitski festival „Danas prid tobon kleknit ću“ poslušajte ovdje:

Nastup na još jednom odličnom ‘Splitskom festivalu’ izuzetno me raduje, s obzirom da ponovni izlazak na tamošnju festivalsku pozornicu u meni bude lijepa sjećanja, a druženje sa najboljom publikom nešto je što se ne propušta. Vidimo se svi na ‘Splitskom festivalu’, a do tada uživajte u mojoj novoj pjesmi ‘Danas prid tobon kleknit ću’, nadodao je Hari.