Nikola Kalinić sinu kupio ime na dresu

0

Reprezentativac Nikola Kalinić pridružio se sve dužoj listi sudionika akcije udruge Naš Hajduk nazvane Ili jesmo ili nismo, kojom se prikuplja novac za otkup dionica Hajduka.

Bivši nogometaš Hajduka i jedan od najboljih napadača Serie A, trenutno član Fiorentine, Kalinić je svoju donaciju uplatio putem www.nashajduk.hr i tako se pridružio sve većem broju sportaša koji podržavaju ovu priču.

Podržavam ovaj projekt i nastojanja članova da postanu vlasnici dionica. Navijači su ti koji uvijek žele dobro Klubu i super je što mogu birati vodstvo Kluba. Pozivam sve da se priključe dok traje projekt, rekao je Kalinić koji je na treći dres Hajduka za sezonu 2017/2018 stavio ime svog sina Matea.

Super mi je ideja. Nisam moga propustit tu priliku da mi ime sina bude utkano u dresu, dodao je Kalinić.

Iz udruge Naš Hajduk podsjećaju sve zainteresirane da projekt traje do 30.11.2016. Donirati možete bilo koji iznos. A iznos od 1911 kn, koji uz Zahvalnicu donosi i ime na dresu, može se uplatiti u maksimalno 12 rata. Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo na Poljudu, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu.