“Srce se ne predaje” – Nova pjesma Marijana Bana i Tonke je vani!

0
Foto: Radio Dalmacija

“Srce se ne predaje” čeznutljiva je balada koja donosi pozitivne emocije zapakirane u mračnoj paket ambalaži u interpretaciji Antonije Šerić Tonke i Marijana Bana.

Autorska pjesma Srđana Sekulovića Skansija pripremala se jako dugo, ali kako naslov kaže ‘nije se predala’. Neke stvari u životu se jednostavno ne mogu i ne smiju požurivati, a to je bio slučaj i s ovom divnom baladom. Čekala je pravi trenutak i on je napokon stigao. Tonka i Ban svojim su posebnim i prepoznatljivim vokalima savršeno interpretirali tekst dok je glazba na najbolji mogući način zaokružila ovu priču o čežnji za neostvarenom ljubavi.

“Prije nekoliko godina Skansi me zamolio da otpjevam jedan duet, skromno pustivši ovu pjesmu. Kad sam čula Banov glas oduševljeno sam se primila posla. Velika mi je čast s njim dijeliti pjesmu. Skansi je napisao predivnu čeznutljivu baladu o neostvarenoj ljubavi koja me dotakla i u kojoj sam se našla. Banova interpretacija je dramatična, životna i filmska, pa se nadam da sam uspjela popratiti svojim vokalom. Zahvalna dečkima – Skansiju i Banu što su me pozvali da snimam s njima. Za mene je ovo jedan savršeni izlet van Pavela. Imala sam nekoliko želja za duetima, a Ban je definitivno bio među njima.” – rekla je Tonka, a ni Marijan Ban nije sakrio svoje oduševljenje: “Kad sam prvi put čuja ovu pismu ‘Srce se ne predaje’ ostao sam na neki način šokiran jer sam u njoj čuo jednu radost, jedno veselje koje čovik nosi sa sobom kada ga vodi srce, kada ga vodi ljubav. Uspili smo Tonka i ja na najbolji mogući način prinit te pozitivne vibracije u tu pismu koja je zapakirana u jedan ajmo reć mračni paket, ambalažu, ali u svakom slučaju san jako sritan šta je pisma ovako ispala i šta ovako zvuči i nadam se da će ljudi koji je slušaju bit sritni.”