Novo vrijeme Apfel-Split Tommy 3:0!

0
Foto: crofutsal.com

Novo vrijeme Apfel u Makarskoj je nadigralo Split Tommy s 3:0 i tako nanijelo Splićanima prvi prvenstveni poraz. To je iskoristio Futsal Dinamo i preuzeo prvo mjesto.

Presudnim se pokazao potez Vedrana Kazazića sredinom prvog poluvremena kada je jednu loptu poslanu s domaće polovice igrališta petom proslijedio u gol. Sjajno su Makarani odigrali u fazi obrane, predvođeni nesavladivim Filipom Baškovićem. U završne tri minute, kada je Split Tommy pokušao s igračem-golmanom doći do preokreta, Apfel je potvrdio pobjedu preko Musinova i Baškovića koji su preko cijelog terena pogodili prazan gol. Tako se vratar Novog vremena, osim što je mrežu sačuvao čistom, upisao i u strijelce! U međuvremenu su domaćini imali i kazneni udarac sa 6 metara (Suton je igrao rukom), ali je Osredkar promašio gol.

Futsal Dinamo je kao gost u Lučkom nadigrao Uspinjaču sa 6:0. Nakon 9 kola prvi je Futsal Dinamo s 24 boda, po 22 imaju Novo vrijeme Apfel i Split Tommy, a 16 Vrgorac kojem će se vjerovatno pridružiti Nacional nakon što odigra zaostalu utakmicu s Uspinjačom. U posljednja dva kola prvog dijela, Dinamo dočekuje Osijek pa gostuje u Makarskoj, Novo vrijeme Apfel ide Nacionalu prije domaćeg dvoboja s Dinamom, a Split Tommy ide u Šibenik u goste Crnici te u zadnjem kolu ove godine na Gripama čeka Nacional.