Novo Vrijeme Apfel-Square, obračun za prvo mjesto!

0

Novo Vrijeme Apfel i Square u 19.30 u Makarskoj igraju derbi 6. kola Hrvatske malonogometne lige. Sudar je to jedinih još neporaženih momčadi.

Nakon pet kola, Novo Vrijeme Apfel i Square imaju po 13 bodova, pet više od prvih pratitelja Vrgorca i Crnice. Makarani imaju za jedan gol bolju razliku (+14, Square +13).

Nismo kompletni. Rezo je ozlijeđen, nema ni Kuraje, a imamo i dva poluozlijeđena igrača. Idemo na najteže gostovanje, ali ipak očekujem da ćemo se na kraju mi veseliti. Ne idemo u Makarsku s bijelom zastavom. Želimo pokazati da smo bolji nego prošle sezone i uzeti bodove. Oni će sigurno malo misliti i na ligu prvaka, ali prioritet im je prvenstvo. Ne mislim da će nam njihov put u Lisabon olakšati posao u Makarskoj. Očekujem pravi dalmatinski derbi, i prošle sezone su to bile teške i borbene utakmice. Ove sezone smo se pojačali i imamo se čemu nadati, rekao je za Radio Dalmaciju trener Squarea Antun Bačić.

Pred nama je pravi dalmatinski derbi, ovaj put i za prvo mjesto na tablici. Napokon smo kompletni, vratio nam se Bajrušović. Spremni smo i uvjeren sam da ćemo pružiti dobru partiju. Da će nas makarska publika podržati kao i uvijek i da ih ni ovaj put nećemo razočarati. Maksimalno respektiramo Square koji nas je u četvrtfinalu doigravanja odveo u majstoricu i stvorio nam velike probleme. Sad su se pojačali, ali i mi imamo svoje adute. Svi koji dođu na utakmicu sigurno neće zažaliti. Drago mi je da igramo ovako jaču utakmicu pred Ligu prvaka da vidimo kakva nam je forma. Bitna je i zbog samopouzdanja i dobre atmosfere u ekipi. Prvenstvo nam je najbitnije, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Square i u Lisabon otputujemo kao vodeća momčad lige, kazao nam je trener Novog Vremena Apfel Teo Strunje.