Novo Vrijeme će se boriti za naslov prvaka

0
Foto: Radio Dalmacija

Makarski malonogometni prvoligaš Novo vrijeme u slijedeću sezonu ulazi s velikim ambicijama.

Klub je dobio novog ili bolje rečeno starog sponzora Apfel, tako da će puni naziv kluba biti Apfel Novo Vrijeme. Predsjednik kluba će biti vlasnik Apfela Mijo Pašalić, dopredsjednici Dado Antunović i Jozo Gudelj, dok će mjesto sportskog direktora preuzeti Borislav Vuković.

“Bitno je da se okupila kvalitetna i ambiciozna ekipa ljudi, koji su obećali sebi i svojoj okolini da ćemo u narednoj sezoni biti opet kvalitetni kao što smo bili. Želja nam je da Novo vrijeme opet bude vrhunska priča. Ne želimo samo pobjede, nego da i dvorana bude puna. Doveli smo novog trenera Tea Strunju koji je veliki radnik i znalac, a što se igrača tiče vratili smo dvojicu ponajboljih hrvatski malonogometaša Duju Bajrušovića iz Split Tommya i Igora Osredkara iz zagrebačkog Nacionala. Njih dvojica su svojedobno Makarskoj skoro donijeli i titulu prvaka. Sada želimo dovesti još dva ekstra kvalitetna igrača. Želimo biti drugačiji. Nećemo gubiti vrijeme na lošu priču – želimo dobru priču”, izjavio je ambiciozni predsjednik Mijo Pašalić.

“Borit ćemo se za prvo mjesto i jako nam je stalo do toga. Sigurno ćemo do zadnjeg trenutka biti u igri za naslov prvaka Hrvatske”, zaključio je Pašalić.

Nacional, Split Tommy i očito Apfel Novo Vrijeme, bit će vatreno u sezoni koja je pred nama.