Od danas u prodaji ograničena količina ulaznica za ULTRU

0

Od danas je u prodaji ograničena količina povoljnijih regionalnih ulaznica za festival ULTRA Europe.

Organizatori, tvrtka MPG Live, pripremili su jedinstvenu ponudu za domaće posjetitelje koji se spremaju za trodnevni glazbeni splitski spektakl od 6. do 8. srpnja 2018. godine. Točno u 12 sati bit će puštene posebne regionalne ulaznice, a samo oni najbrži moći će ih osigurati po cijeni od 799 kuna! U prodajuće  biti pušteno 500 trodnevnih festivalskih ulaznica za domaće fanove u poslovnicama Tisak Media ili putem sustava Ticketshopa.

Najskuplji i najveći lineup do sad, produkcija koja će nadmašiti prethodna izdanja i još veći broj posjetitelja – festival ULTRA Europe 2018 sprema se oboriti nove rekorde i podići ljestvicu još više. Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello, Steve Angello i The Chainsmokers prva su ovogodišnja najavljena imena koja stižu na splitski Poljud, a samo 5000 najbržih sretnika uživat će na ekskluzivnom partyju ULTRA Beach na Hvaru. “The Greatest Pool Party on Earth“, kako ga vole nazivati svjetski mediji, u svom će šestom izdanju predstaviti Feddea Le Granda, Nickyja Romera, Olivera Heldensa, Jonasa Bluea, a na Hvar stiže i mladi DJ San Holo.

I dok se nestrpljivo iščekuje ljeto i vrijeme za polazak prema Splitu, Braču, Hvaru i Visu gdje posjetitelje jedinstvenog destinacijskog festivala ULTRA Europe očekuje šest službenih događanja, na drugoj strani svijeta Miami se sprema za veliku obljetnicu. Naime, ULTRA MUSIC FESTIVAL slavi svoj dvadeseti rođendan koji će od 23. do 25. ožujka 2018. godine obilježiti dosad najvećim i najbogatijim programom te spektaklom za pamćenje. Svoje povijesno putovanje ovaj festivalski gigant započeo je davne 1999. godine kao pool party za svega 10 000 posjetitelja, a dvadeset godina kasnije, u samom srcu Miamija, Bayfront Parku, okupit će se gotovo 200 000 ljudi koji će uživati u glazbi više od 250 izvođača na deset pozornica okruženih s brojnim neboderima. Ulaznice za veliku obljetnicu festivala koji već dvije godine zaredom ponosno nosi titulu najboljeg festivala na svijetu, rasprodane su odavno.

5. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split
6.-8. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
9. srpnja – Brač Regatta / 585 Club, Zlatni rat, Bol, Brač
10. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar
10. srpnja – RESISTANCE after party/ klub Carpe Diem Beach, Hvar
11. srpnja – RESISTANCE Vis / Fort George, Vis