Održan sastanak sa županom – svi studenti od iduće godine imat će smještaj tijekom ljeta

0
Foto: PR

Splitsko – dalmatinski župan Blaženko Boban sastao se jutros s predsjednikom Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Josipom Podrugom zbog problema studenata Sveučilišta u Splitu sa smještajem tijekom ljetnog perioda.


Naime, nakon prethodno poslanog dopisa od strane Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, župan Blaženko Boban je reagirao i omogućio smještaj studentima u ženskom đačkom domu u Splitu u periodu od 1.srpnja do 25.srpnja za 90 studenata. Iznimno smo zahvalni županu na brzoj reakciji čime je riješen problem studenata koji bi u suprotnom ostali bez krova nad glavom u spomenutom periodu.

Također, na sastanku je dogovoreno kako će se od iduće akademske godine u rješavanje problematike smještajnih kapaciteta studenata tijekom ljetnog perioda krenuti ranije, već početkom godine kako bi svi studenti na vrijeme bili zbrinuti u muškom đačkom domu na Kampusu i ženskom đačkom domu u centru grada koji su od završetka školske godine prazni. Time će svi studenti biti od iduće godine sigurni po pitanju krova nad glavom u ljetnom periodu.