Održana Skupština udruge Naš Hajduk

0
Foto: Radio Dalmacija

Redovita godišnja Skupština udruge Naš Hajduk održana je na splitskom FESB-u. Jednoglasno su prihvaćeni Izvještaj o radu, te financijski i operativni plan za 2018. godinu.

Pokušali smo članovima prezentirati sve što smo radili u 2017. godini, osim opisnih stvari prezentirali smo i konkretne brojke i po pitanju članstva i po pitanju akcije Ili jesmo ili nismo i projekta Za sva vrimena, skupljanja novaca za otkup dionica koje smo kupili od tvrtke Tommy. Isto tako smo prezentirali operativni plan rada i financijski plan za 2018. godinu, tako da naši članovi mogu biti upoznati sa svim detaljima u vezi rada udruge, rekao je za Radio Dalmaciju tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov. Potvrdio nam je da projekt Za sva vrimena ide vrlo dobro, ali je još daleko od kraja.

Radi se o maratonu, a ne sprintu. Trenutno stanje je jako dobro, ali ključ je da ne smijemo stati. Ne smijemo se umoriti, moramo raditi dalje sve dok ne ispunimo zadani cilj, a to je otplata svih 24,53% dionica što bi nas dovelo do onoga što želimo, a to je blindiranje i definitivno sačuvanje socios modela po kojem Hajduk funkcionira, dakle demokratskih izbora za Nadzorni odbor kluba, kazao je Rilov. Plan za 2018. godinu je vrlo ambiciozan, a glavni projekt bit će izgradnja tematskog parka na Poljudu s imenima donatora u projektu Za sva vrimena.

Tematski park držimo materijalnom krunom rada udruge Naš Hajduk. On je vrlo interesantan našim članovima da jednog dana u budućnosti budu u mogućnosti kazati da su oni ti koji su sudjelovali u građenju velikog Hajduka, Hajduka svojih članova, svojih navijača, zaključio je Rilov.

Nakon Skupštine, čelnici Našeg Hajduka zadržali su se na tradicionalnoj Ćakuli s članovima.