Oliver je živio u doba generala Marmonta, a da ne pjeva, Gibo bi vjenčavao!

0

Oliver Dragojević i Zlatan Stipišić Gibonni gostovali su u programu Radio Dalmacije uoči spektakularnog koncerta u Spaladium areni koji će se održati u petak 07. listopada.

Edita Lučić Jelić pitala ih je sve i svašta, a poznati dvojac odgovarao je i na pitanja slušatelja. Gibonni je priznao kako mu je žao što nikad uživo nije pogledao Queenovce,  rado bi ponovio koncert Brucea Springsteena ili Petera Gabriela, a najzanimljivije je ipak bilo saznati da bi Gibo rado zarađivao za život kao matičar! Da nije pjevač, naravno… Oliver bi se vrlo rado vratio u ’70-e, ukrao Gibi pjesmu „Nisi više moja bol“ , a kao veliki gurman najviše uživa u škarpini s penetama, jastogu s špagetima i dobroj, staroj popari.

S obzirom da su Gibo i Oliver prijatelji već preko 25 godina pripremili smo im i mali kviz da ispitamo koliko dobro poznaju jedan drugoga, a ispalo je da ni o sebi ne znaju sve:

Na kraju, svi ste pozvani ovaj petak u Spaladium arenu. Bit će to spektakularni koncert, a počet će točno u 20h na što su  Oliver i Gibo posebno upozorili.

Ako još uvijek niste kupili vašu ulaznicu, od ponedjeljka 3. listopada svakim danom možete osvojiti ulaznice u programu Radio Dalmacije!