Olmissum novi prvak Hrvatske u malom nogometu!

0

Olmissum je novi prvak hrvatske u malom nogometu. Omišani su u Makarskoj svladali Novo Vrijeme Apfel boljim izvođenjem šesteraca.Već u 2. minuti Olmissum je poveo golom Valerija Jurića. Dugo su Omišani držali prednost da bi Igor Osredkar u 33. i Vedran Kazazić u 35. minuti preokrenuli rezultat u korist dvostrukog prvaka. U igri s “letećim golmanom” Duje Kustura je 2 minute i 52 sekunde prije kraja izjednačio na 2:2 i vratio Olmissum u igru.

Kad je Vedran Kazazić u prvoj minuti produžetka od 2X5 minuta dao svoj drugi gol, činilo se da će se treću godinu zaredom slaviti u Makarskoj. Nije tako mislio Matej Horvat, opet s “letećim golmanom”. 50 sekundi prije kraja je s druge stative na pas Jurića gurnuo loptu u mrežu za 3:3.

Lucao za Novo Vrijeme i Antonio Juretić za Olmissum bili su sigurni u prvoj seriji. Potom je Žarko Luketin obranio udarac Osredkara. Kustura je donio prednost gostima, a Luketin obranio Kazaziću koji ga je prethodno dva puta svladao. Velika fešta Omišana na parketu dvorane u Makarskoj mogla je početi.