Opljačkan Nikola Kalinić

0

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Fiorentine Nikola Kalinić žrtva je pljačke. Lopovi su iz njegovog stana u Splitu odnijeli nakit vrijedan pola milijuna kuna.

Pljačka se dogodila u petak oko podneva. Kalinićev je stan na vrhu novogradnje u Teslinoj ulici u Spinutu, a alarm i video nadzor nisu bili uključeni. Lopovi su vjerovatno iskoristili i činjenicu da su policijske snage ovih dana okupirane Ultra Europe festivalom.

Jučer smo zaprimili dojavu da je istog dana izvršena provala u stan u Teslinoj ulici u Splitu. Tom prilikom je otuđen nakit i pričinjena je velika materijalna šteta. U odnosu na ovaj događaj provodimo kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta, izjavila je za Radio Dalmaciju Ana Čepić iz splitske policije.

Kalinić je, inače, napustio pripreme Fiorentine. Njegov odlazak iz kampa u Moeni mediji su odmah povezali s transferom u Milan, za što je Kalinić jako zainteresiran, ali Fiorentina ga ne želi pustiti za manje od 30 milijuna eura (odštetna je klauzula 50 milijuna, a Milan je ponudio dvostruko manje). Fiorentina je na svojim službenim stranicama objavila kako je Kalinić pripreme napustio iz obiteljskih razloga.