Ostanite u zagrljaju Pravila Igre

0
Foto: Matea Smolčić

Jedni od najugodnijih iznenađenja regionalne scene, Pravila Igre nastavljaju živjeti svoj glazbeni san.

Njihova aktualna glazbena uspješnica ‘Zagrli me’, i dalje drži mjesto među top deset  pjesama nacionalne top liste.

To je prva pjesma koju smo ikada snimili u studiju kod Mire Buljana prije dvije godine. Osim toga, mi volimo reći da je to pjesma zbog koje smo i postali band, odnosno koja nas je ujedinila i spojila. Čuvali smo je poprilično dugo, čekajući pravi trenutak. Vjerovali smo u ‘Zagrli me’, ali nismo očekivali kako će odmah, da tako kažemo ‘eksplodirati’,  te da će je publika prepoznati. Naravno da smo izuzetno sretni i zadovoljni, te zahvaljujemo glazbenim urednicima i publici što su prepoznali emociju, koju smo pokušali prenijeti ovom pjesmom kao i Markovu odličnu izvedbu iste, poručuju momci.

Kao i u slučaju prvih šest singlova Pravila Igre ‘Nebo na mojoj strani’, ‘Lijek za besane noći’, ‘Kamen na duši’, ‘Na ulazu’, ‘Okovano srce’, ‘Na tvojim usnama’, novu pjesmu autorski potpisuje bračni par Buljan. Sonja kao autorica teksta, te Miro koji je zaslužan za glazbu i produkciju, dok je u suradnji s dečkima iz banda napravio i aranžman. U spotu je zajedno s bandom pjevalo i plesalo 60.000 obožavatelja diljem regije, jer su Pravila igre proteklih nekoliko mjeseci kao podrška, nastupali na velikoj turneji s Tonijem Cetinskim.

Cijeloj priči u režiji Pravila Igre tu nije kraj, jer prije nekoliko dana su održali i prvi službeni samostalni koncert, u Šibeniku. Već ovoga četvrtka 10.11. možete ih slušati u Velikoj Gorici na otvorenju Goričkog kluba mladih, a 09.12.2016. u Zagrebu.